Meer info? Bel ons BE +32 (0)56 48 11 77 FR +33 (0)3 28 07 65 96 info@tanks.be
Maandag-Vrijdag: 8u tot 17u Zaterdag / Zondag: Gesloten
Boulevard des Canadiens, 122 7711 Dottignies Belgïe
Wilt u uw tanks aanpassen ?

Wilt u uw tanks aanpassen ?

 • Extra aansluiting(en)
 • Isolatie
 • Coaten
 • Tracing
 • Roerwerk

Informatie over vervoer ?

Meer info? Bel ons BE +32 (0)56 48 11 77 FR +33 (0)328 076 596 info@tanks.be

We beschikken continu over een enorme voorraad van zowat 2000 nieuwe en occasietanks van prima kwaliteit. Ons aanbod is heel breed: voor volumes van 100 liter tot 240.000 liter, geproduceerd in verschillende materialen – zoals polyester, roestvrijstaal, staalepoxy en aluminium – én toepasbaar in een waaier van sectoren.

Tweedehands tank kopen

Wilt u een tank of container kopen? Dan hoeft u niet zwaar te investeren in een nieuwe tank. Want onze voordelige tweedehandstanks zijn onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. En aanpasbaar aan uw specifieke situatie.

Tweedehands tank: op maat, geleverd én gemonteerd

Vraagt uw bedrijfsproces om een of meerdere aanpassingen, zoals het op poten zetten, ladders plaatsen, en extra vulleidingen en bordessen, mangaten en conussen toevoegen? Dan geven we u er graag advies over. De aanpassingen gebeuren in ons eigen atelier. Zo staan wij borg voor topkwaliteit. Bovendien leveren we uw tank waar hij moet staan, en monteren we hem. Zo is hij gebruiksklaar. U koopt hem budgetvriendelijk aan en neemt hem snel en zorgeloos in gebruik.

Tweedehands tank zoeken en offerte aanvragen

Vind in onze zoekmodule de tank die bij uw situatie past. Selecteer de uitvoering en capaciteit, en bekijk de selectie. Vindt u een tank die aan uw behoeften voldoet? Vraag dan een offerte aan. Wij contacteren u en luisteren naar uw situatie. Daarmee bezorgen wij u een persoonlijk voorstel.

Nieuwe tank kopen

Soms opteert u toch voor een volledig nieuwe tank op maat. Twijfel niet en contacteer ons. Wilt u een nieuwe roestvrijstalen of stalen tank? Dan bieden we een grote variatie aan uitvoeringen:

 • enkelwandige of dubbelwandige tanks
 • druktanks
 • ondergrondse of bovengrondse tanks
 • verticale of horizontale tanks
 • tanks met roerwerk
 • geïsoleerde tanks
 • inwendig gecoate tanks
 • tanks in inox304 of inox316

We hebben ook altijd een aantal nieuwe tanks op stock. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We contacteren u, luisteren naar uw situatie en creëren een kwalitatieve, snelle en goedkope oplossing.

Vraag uw offerte aan

Tank huren

Is uw bedrijf al uitgerust met tanks, maar zijn er regelmatig schommelingen in de vraag? Daaraan komt u tegemoet door tanks te huren. Zo zorgt u snel voor extra capaciteit, zonder extra investering.

Flexibele service

Omdat u niet graag lang wacht, zijn wij snel: in onze service én onze levering. Met een gepaste oplossing en levering binnen 24 uur! Een tank huren, doet u via een contract van bepaalde duur. Uw kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, het aantal tanks en het tanktype.

Doordachte oplossing

Wij gaan niet voor standaardoplossingen. Want uw bedrijf heeft specifieke eisen en noden. Daarom evalueren onze experts uw situatie op zakelijk, technisch en logistiek vlak. Bovendien zorgen zij ervoor dat u voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Contacteer ons voor de huur van uw container

Tank op maat

De tank die we voor u realiseren, houdt rekening met uw eisen en voorkeuren op het vlak van productie en kwaliteit, veiligheid en milieu. Uw tank op maat maken we in ons eigen atelier. Onze ervaren vakmensen met state-of-the-artapparatuur deinzen voor niets terug. Stralen en afschilderen, extra vulleidingen en bordessen, mangaten en conussen, op poten zetten en ladders plaatsen: het zijn maar enkele mogelijkheden.

Krijg een blik achter de schermen in ons atelier

 

Tank verkopen

De tank die u niet meer gebruikt, is geld waard. Meer nog: wij komen bij u ter plaatse om hem te inspecteren. Voldoet hij aan onze eisen? Dan stellen we een verkoopprijs voor. Gaat u akkoord? Dan komen we uw tank gratis demonteren en ophalen.

Contacteer ons voor de verkoop van uw tank